Edition Wilhelm Hansen lancerer nyhedsbrevet Notations

Noder. Vi arbejder med dem, vi udgiver dem, vi brænder for dem – og musikken der kommer ud af det, er det hele værd. Derfor gør vi selvfølgelig, hvad vi kan for at oplyse om alle de unikke værker og deres komponister, som vi er musikforlag for, så musikken ikke står på vores hylder, men kommer ud og bliver hørt, der hvor den skal høres – i koncertsalene, på cd’er, i radioen, på gaden.
Dette er første nummer af nyhedsbrevet ”Notations” med noter om de nye og ældre værker af danske og nordiske komponister, som bliver udgivet af Edition Wilhelm Hansen. I hvert nummer giver vi ordet til et par af de mennesker, der har arbejdet sig langt ned i nodesystemerne – komponisten, musikeren, dirigenten eller en helt fjerde. Vi håber, at der vil vise sig nye sider af musikken, når de giver deres personlige vinkel på værkerne. Forhåbentlig til inspiration og fornøjelse for kendere, elskere og for de nysgerrige.
I Notations vil man desuden kunne orientere sig om de nyeste værker, som Edition Wilhelm Hansen har valgt at udgive, der vil være klip fra anmeldelser, noter om nye cd-udgivelser, og så vil vi løbende minde om de mange fine værker af ældre dato, som vi også har i vores katalog. På den måde håber vi, at Notations vil blive en uundværlig kilde til både faktuel og fornøjelig information om dansk / nordisk musik udgivet af Edition Wilhelm Hansen for musiklivet i Danmark og i udlandet.

Læs mere om indspilningerne her: Dacapo Records