Syng Musical

Denne bog handler om Broadway-teknik, om auditions og lidt om livet som professionel musical-sanger. Den kan give dig informationer og nye ideer at arbejde med og den medfølgende cd med sangøvelserne kan hjælpe dig med at forbedre og udvikle din stemme. Lær din egen stemme at kende: ved at træne den; ved at lytte; ved at vælge hvilken lyd du vil have og ved selv at tage ansvaret for din sang.

Lise Nees er uddannet sangsolist, sangpædagog og korleder fra musik- konservatoriet. I de senere år har hun været beskæftiget indenfor musicalgenren, har været elev hos Barbra Streisands sanglærer i New York - og har sunget adskillige hovedroller i musicals på de københavnske scener.

"Efter ganske få lektioner var jeg klar over at Broadway - teknikken var den rigtige musical -sangteknik for mig. Jeg lærte at synge i hele mit stemmeomfang uden register- overgange og jeg behøvede ikke at tænke på klangen men på at formidle en tekst og en historie - og tilmed var høje og dybe toner 'afskaffet'. Jeg lærte at lytte til min egen stemme og sang - og selv at tage stilling til om det var den lyd jeg ville have. Jo mere jeg øvede, lyttede og valgte lyd - jo sjovere var det. Jeg var blevet min egen lærer."